En hora och en router

Ikväll har jag sett säsong två av den fantasiska tv-serien Secret Diary of a Call Girl (säsong ett såg jag igår, den gick på Kanal 5 för ett bra tag sedan). Åh, vilken ljuvlig serie. Billie Piper är fantastisk som den prostituerade Londonbruden Belle (vem hade trott det när hon i slutet av 90-talet skuttade runt till sina värdelösa barnlåtar). Hon spelar bra, är vacker på ett inte tröttsamt sätt och hon har vackert hår! Jag har alltid gillat serier och filmer med hortema (på samma sätt som jag alltid varit svag för transdito) och jag orkar inte ens börja analysera varför det är så.
Hur som. Fantastisk serie. Den tredje säsongen är tydligen på gång. Underbart.
En annan bra sak med dagen var att jag äntligen skaffade mig en ny router. Den förra pajade hipp som happ i början av sommaren och jag bestämde mig för att ignorera eländet (sladdar överallt, kors och tvärs över golvet) tills sommarens resor var avklarade. Åh, vilken befrielse! Jag har spenderat hela kvällen med datorn i köket – bara för att jag återigen kan. En blir ju lite trötter på att kväll efter kväll stirra in i samma väggar.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,