Drama på dansgolvet

Gårdagen var trevlig. Den Mellanösterninspirerade salladen jag bjöd på gick hem hos gästerna. Det gjorde även filmen – hundra procent av dem som såg den snöt sig när den var slut.
Sedan arabpop och hebreisk musik från förr och nu och prat om jobbiga karlar, hemska chefer, vidrig politik och mer därtill.
Vi tog tuben till Lino och det var länge sedan jag dansade så mycket. Musiken var ju underbar och flera favoriter kom på raken så det gick ju inte att bara lämna dansgolvet.
Britneys nya fantassstiska Gimme More spelades många gånger. Lite tack var mig får jag väl säga då jag önskade den fler än en gång (och skickade fram kamraterna för att göra detsamma, varpå DJ:n skrek “fuck you” till mig. Bless him).
Det var drama på dansgolvet framåt småtimmarna. Jag och vännen min dansade och vi blev båda “uppvaktade” av två karlar som ville dansa ekivokt med oss. Det var bara det att vi plötsligt hade deras händer överallt. Och det menar jag på ett dåligt sätt – de var ute efter våra pengar! Japp, händer i fickorna och här och där och vi (mest vännen) skvallrade för dörrvakterna (baraföratt) men vi såg inte röken av de där bovarna igen.
Å! Jo, det blev ekivok dans med hyvens grabbar också, kom jag just på. Ja, det var en trevlig och bra kväll helt enkelt.
Får man dejta sitt ex ex?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *