Dofter, lemmar och grabben runt hörnet

Igår kväll när jag och Sebbe skulle gå ut doftade det sommarregn – det hade visst regnat lite – och det finns inte mycket som slår doften av just sommarregn. Det är nog det bästa med att bli äldre och mindre hysterisk – man uppskattar det lilla i livet.
Det var bara en parentes. Detta inlägg skulle egentligen heta Dagens mail som idag (på Communityt) kom från en man som skrev;
“Vi sågs ju på fest eller nått …XX kompisar….tusan ja vad Mikas platta är bra…jag rekar den till alla.. Glad Valborg! /XX”
Jag har ingen aning om vad han pratade om och han hade ju ingen ansiktsbild utan visade enbart sin lem. När jag sedan frågade hur han såg ut (dvs “skicka en bild och låt mig se om jag minns dig”) svarade han bara; “Ja.. Lite mörkt kort hår”.
Det sa mig verkligen jättemycket.
En sak till; det jobbar en underbar yngling i kiosken runt hörnet från jobbet. Jag blir så glad när jag går dit. Idag log – eller till och med skrattade – jag när jag gick därifrån. Ja. Han är snygg också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.