Valborg och semester

Jag hoppas ni fått en överdos av brasor, töntiga sånger och annat larvigt. Jag har svårt för helger, högtider och kollektiv fylla så jag satt hemma igår och såg på senaste Ugly Betty + två senaste avsnitten av Desperate Housewives. Alla klagar på att den senare av dessa två blivit ack så kass på senare tid men jag håller inte alls med. Jag blev för övrigt ovanligt tårögd under båda serierna. *Snyft så vackert*
Idag är Sebbe med mig på jobbet och i morse när vi gick till t-banan (man promenerar inte genom stan morgonen efter valborg, fatta så mkt krossat glas det ligger överallt) fastnade vi ett tag vid en dam med hund och höll på att missa tåget. När vi kom upp på perrongen hade dörrarna just stängts. Som tur var såg föraren oss och han undrade om vi skulle med. “Kom då”. “Tack”, pep jag. Lite jobbigt. Jag är ju aldrig sen. Det hela slutade i alla fall med att vi kom till jobbet alldeles för tidigt eftersom vi råkat hinna med ett tidigare tåg. Så vi har suttit här ett bra tag redan.
Jag lyckades fylla i min semesteransökan igår. Det blir tre veckor på raken i augusti och ett par spridda skurar; dels nästa vecka (”Eurovisionsemester”) samt när herr Israel hälsar på om en dryg månad (”judisk semester”).
Mitt liv är så innehållsrikt och fantastiskt spännande…