Detoxandet fortsätter


Vet ni att redan efter helgens råmatsdiet så känner jag mig en smula läckrare – ja, byxorna hänger till och med lite grann. Nu går jag in i fas två: pillerfasen. Tre utrensande tabletter om dagen i 20 dagar. Dag 11 börjar jag dessutom äta kosttillskott – jag fick noggranna instruktioner av milfen på hälsokostbutiken i Gallerian.
Som bonus vill jag i detta inlägg ge exempel på min storslagna humor! Jag har ett läckert par i min umgängeskrets. De har varit tillsammans i sju månader och igår frågade jag lite besvärat och blygsamt men nyfiket: ”Har ni… hmm… haft sex ännu?”
Jag fick naturligtvis ta emot den skrattsalva jag förtjänade och därefter sa jag: ”Så ni kände inte att ni… kunde ha väntat ett tag? Tills ni verkligen lärt känna varandra?”
Hahaha. Skratta nu. Själv tyckte jag att det var jädrans roligt.
Nu ska jag inte blogga mer idag, men läs för guds skull dagens inlägg:

Åh, en sak till. Människoaset fortsätter ställa till det. Tack och lov hjälper djuren varandra. Tänk att vi lever i ett samhälle där människor binder fast katter ute i skogen. ”Dö där”, väser de. Sedan går de hem och sätter sig i soffan och äter chips med dipp. As. Jag står snart inte ut längre.

2 reaktioner till “Detoxandet fortsätter”

  1. Säkert både snyggare o smäckrare alltså?
    Men vilket as till människa det där med kattungen. Skulle inte frövåna mig och det är föräldrar till halvstora barn som inte bryr sig om hur de behandlar djuren…

Kommentarer är stängda.