Det händer ingenting

Det står still just nu. Det händer ingenting och jag har noll intressant att blogga om. Dagarna ser ut som följer: jobbar, åker hem, umgås med Sebbe, somnar i soffan, går ut med Sebbe, glor, sover.
Det är TRÅKIGT.
Jag vill ha sommar och jag vill ha action. Nu!
Det mest spännande som hänt de senaste veckorna är att jag blivit av med min ena glasögonputsduk. Det är sant – så tragiskt är det. Jag har letat överallt men hittar den inte.
Det är min spänning det.
Jag får inte ens några roliga mail så jag har inget att återge. Träffar inga kul människor ute heller. Jag har redan träffat dem alla. Stockholm är slut. Nya vindar, tack.
Ett småkul mail fick jag för ett tag sedan. Tror ej jag har delat av mig av det ännu. Det kom från en ABCDE F-kändis som var lite inne och cool i slutet av 90-talet. Vi kurrade lite en gång och gick på hans d-kändisfest på ett b-hak på Sveavägen (numera en sportbutik) men det mindes han uppenbarligen inte då han skrev: “du verkar vara en kul kis”. “Varför ringde du aldrig tillbaka då?” svarade jag.

En kommentar till “Det händer ingenting”

Kommentarer är stängda.