Det gnälls så mycket

Igår fräste jag åt en vän som gnällde över sitt förhållande.
Jag är, som sagt, mycket trött på folk som gnäller och klagar, år ut och år in, över sina värdelösa relationer.

Det är ett hån mot alla inblandade parter.
Man kan tänka som så att känns det inte hundra ska man avveckla det hela. Det finns någon därute det kommer kännas hundra med så sluta slösa tiden. Din egen, din partners och era bådas kommande kärlekar.
Nej, det handlar inte om slit och släng, som vännen igår insinuerade. Jag tycker absolut att man ska försöka reda ut ett och annat men om man varit tillsammans i, låt oss säga, fem år och allt är ett evigt drama. Hur rätt kan det vara då?
Jag ska be om ursäkt idag. Jag står för allt jag sa men kunde ha lagt fram det lite bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *