Det är jag som är Mustaschen

Jag var så sugen på kaffe idag så ni anar inte! Nu sippar jag på Löfbergs Lila ekologiskt snabbjox. Mums!
Sängkläder + annat hänger i vinden på balkongen. Var även ute och tokborstade Sebbe och jag har dammsugit hemmet både en och två gånger.
Nu; sista förberedelserna inför kvällen. Mycket spontant blir det fördrille hos mig. Sedan Combustion – oerhört spännande. Tänk så trevligt att få klä upp (ner) sig riktigt ordentligt. Ja, mina vänner: ikväll åker kajalen fram och finblusen på. Jag utnämner härmed kvällen till Androgyna Lördagen. Och hör ni någon säga “han den där med mustaschen” så är det mig de menar. Hohohoo! Musche is da shit! Åh, då måste jag ju ta på mig min fina musche-tee, som jag köpte i Ullared förra månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *