Danska äventyr i Milano

Herre min skapare. Återigen betydde en timmes lunchpromenad med Dansken en timme av oavbrutet skratt.
Idag berättade han om sin vecka i Milano. Han berättade om hur han tittade ut på gaygatan som låg helt öde. När han tog sitt första steg på den vällde folket fram. “Ciao” skrek de. “Mmm…” flåsade de. “Sucki sucki?” undrade de.
Han berättade om hur han vid en automat fått hjälp av en italiensk man runt 30. “Nå, vad ska du göra nu?” hade han frågat. “Jag ska nog gå och ta mig en öl nånstans”, hade Dansken svarat. “Men du vill inte följa med mig..?”
“Och göra vad?”
“Suga lite.” (Sugrörelser med handen framför munnen.)
“Nej, jag skulle inte tro det.”
Dansken berättade om hur han på en bar fått sällskap av en oerhört stilig ung man. De hade samtalat i en halvtimme då den stilige 24-åringen hade frågat: “Hur mycket vill du betala?”
“Vad menar du?”
“Ja, hur mycket vill du be-ta-la?”
“Men jag har redan betalat för drinkarna.”
“Ska vi ha sex får du betala. Hur mycket vill du ge?”
“Men jag betalar inte för sex.”
“Okej, vi reder ut det här. Jag arbetar. Säg inte att du också gör det.”
“Nej, det gör jag inte.”
“Okej. Men om du inte vill betala så måste jag kila vidare. Måste ragga kunder.”
Lite senare hade ynglingen kommit tillbaka. “Nej, det här verkar vara en väldigt lugn kväll så vad säger du om att följa med hem till mig? Du behöver inte betala. Vi knullar bara!”
“Men nej”, hade Dansken bestämt svarat. “Jag kom inte till Milano för att ligga med horor.”
(Kom ihåg att ungefär samma sak hände mig i Madrid.)
Dansken berättade också hur han blev kär i en strippstång! Han såg en rultig italienare stå och åma sig runt en stång uppe på ett podium. Det såg lite spännande ut så han klev upp för att testa. “Jag stannade där hela kvällen. Jag dansade och ålade och jag till och med hängde upp och ner på pålen. När jag kom tillbaka efter att ha köpt en drink stod italienarna runt mig i en ring och skrek: “Scandinavia! Scandinavia!” Jag fortsatte porra loss.”
Dansken berättade även att han satt utanför en bar och rökte. En italiano slog sig ner bredvid honom och började ta på honom “överallt”. “Jag var full så jag lät honom hållas. Sedan hånglade vi lite. Han frågade om jag ville följa med honom och när jag frågade vart så svarade han “jag har lånat en kompis bil. Vi kan gå dit och ha lite härligt”. Nej, svarade jag, jag kom inte till Milano för att ha billigt sex i en lånad bil. Sedan gick jag.”
Vidare berättade Dansken att han var på nån bar och när han reste sig upp kom en gammal gubbe och började smeka på hans långa, smala ben. “Mmm”, flåsade han medan han hojtade till sina gubbpolare. Snart stod alla och beundrade de skandinaviska slanka spirorna medan de “lät konstigt och hmm:ade”.
Jag kan verkligen se samtliga scenarion framför mig. Ah, ett gott skratt var vad jag behövde just idag.
“Så vad har du haft för dig?” avslutade Dansken.
“Inte mycket”, svarade jag. “Kan du inte berätta lite till? Snälla.”

En kommentar till “Danska äventyr i Milano”

Kommentarer är stängda.