Dagens telefonsamtal nr 2

“Hej. Jag vill bara säga att jag fixade den åt dig! Kommer förbi ditt jobb nu.”
Jag har sannerligen finfina finemangvänner. Puss på er. Ja, jag vet att jag inte är perfekt – ibland är jag till och med jäkligt jobbig, men goda vänner förtjänar jag med råge.
Och hör sen.
Några mindre bra sidor:
Jag kan vara otrevlig i telefon.
Sur/bitter när jag har druckit.
Ältande.
Pratar gärna om mig själv och mina ‘problem’.
Är oerhört långsint.
Kan nog verka lite ego ibland. Det är jag dock inte. Det handlar snarare om att jag vant mig så vid ensamheten, vilket lett till att jag då och då tänker mest på mig själv och på att tillfredsställa mina egna behov (låt mig återkomma till detta ämne nån gång i framtiden).
Se, jag har full koll på mig själv.
Dessutom kan jag be om URSÄKT. Bara en sån sak.