Dagens lunchpromenad i bilder (Uppdaterad)


Träffade Dansken igen. Vi gick vår vanliga runda och efter gårdagens snack om Milano var det dags att avverka senaste Köpenhamnsbesöket. “Jag var ute med H och hela fem män försökte få med mig hem. Nej tack, sa jag, men pussade två av dem. Gud, jag är så trött på att bli uppvaktad av tvåor och treor (på en skala 1-10), jag menar, jag förväntar mig inte att bli stött på av en nia eller tia eftersom jag själv inte är en sån. Men en femma eller sexa nån gång vore ju kul.”

Naturligtvis knäppte vi en massa bilder medan vi diskuterade morgonens våldtäkt på en 19-årig kille i Skärmarbrink. “Alltså… jag förstår inte…” började Dansken och tänkte efter ett tag innan han fortsatte: “jag förstår inte hur de hinner få på kondomen.” “Men käre vän! Det är klart att de inte använder kondom. Inte glidmedel heller. Fatta!”

“Och det här med Midsommarafton”, sa Dansken, “det var ju på en fredag i år och när jag kollade i kalendern såg jag att midsommar var på en fredag förra året också!” Jag förklarade med viktig röst att aftonen infaller på en fredag mellan den 19:e och 25:e juni.

Dansken har mycket vackert hår och jag kan avslöja att han just nu använder schampo från Body Shop. “Jag tvättar håret varje dag”, deklarerar han, “men använder aldrig någonsin balsam.”

En av mina favoritvyer i Stockholms innerstad.

Love it.

Hit går man om man vill se pattar eller kanske köpa en rosa dildo.
Uppdatering: Danskens fotbollsdrama.
En gång när Dansken var på en fest gick han ut med hunden som bodde i lägenheten där festen pågick. När han var på väg in sprang hunden före och när Dansken kom upp till en våning där en dörr stod öppen klev han in och antog att han var i rätt lägenhet. Han slog sig ner i soffan bredvid ett gäng heterograbbar som satt och tittade på fotboll. “Kanske kom de just till festen”, tänkte Dansken och satt kvar ett tag. Snart insåg han dock att han befann sig i fel lägenhet. Han reste sig och sa: “Ja, jag ska nog gå nu”. “Hej då”, sa grabbarna och Dansken gick upp en våning. Där satt hunden framför rätt dörr och väntade.
Den som har träffat Dansken ser det extremt roliga i denna historia.