Comfuckinghem

Ni känner till mitt enorma nätdrama. I söndags exploderade det i huvudet igen, efter att jag bokstavligen fick lov att vara uppkopplad ett par minuter i taget. Hade problem igår också. Och idag.
Jag publicerar mailet jag skickade till Comhems kundtjänst i söndags. Jag förväntar mig knappast ett svar med tanke på att de fortfarande inte svarat på mailet jag skrev den 22 juni förra året.

Hej.
Jag skriver igen då jag är trött på att spendera timme efter timme, vecka efter vecka, i er telefonkö.
Det är en oerhört dålig bredbandstjänst ni erbjuder då uppkopplingen går ned flera dagar i veckan. I kväll exempelvis är jag online i ett par minuter, därefter försvinner uppkopplingen för att 10 min senare återkomma. Och så fortsätter det dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad och till och med år efter år. Gör ni någonting åt det?
Förra gången jag skrev var den 22 juni förra året. Jag hade då varit utan uppkoppling i över tre dygn – vilket var fruktansvärt frustrerande då jag arbetar som webbmaster. Jag blev lovad ersättning men ni svarade inte ens på mitt mail.
Vänligen gör något åt denna värdelösa uppkoppling.
Tusen tack på förhand.
Kim Milrell
Nu måste jag snabbt klicka på “skicka” för det tog ju mer än tre minuter att skriva detta och jag vet inte om jag är online längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *