Comeback och gott nytt judiskt år

Shana Tova!

Jag har några händelserika dagar framför mig.
Först jobb och intressant möte. I eftermiddag ska jag, efter att den senaste veckan ha ’övat’ på utomhusgym, göra comeback på ett ’vanligt’ sådant. Det är en comeback som heter duga då jag inte har besökt ett regelrätt gym sedan 1990 (bortsett från ett studiebesök som slutade med att jag gick därifrån med panikångestattack i kroppen).
Snart har jag en ny date också – och ja, jag har lagt de svenska nordiska männen bakom mig. Det får räcka med en svensk nordisk date per årtionde då svenska nordiska mjäkiga män inte faller mig på läppen (så jävla mycket snack och ingen som helst verkstad). Alltså ska jag dejta den ryska (smarta, intressanta, stiliga) juden. Det känns gott att vara tillbaka på banan.
Vi ska heller inte glömma att fira det judiska nyåret (se inlägg från i fjol: 1 och 2).
Tänk: alla brutna nyårslöften får en andra chans då år 5771 gör entré.
På grund av min strikta diet blir det inget Rosh Hashana-ris i år. Det får räcka med äpplen och honung.

✡ שנה טובה Shana Tova ✡

Gott nytt och supersött år!

4 reaktioner till “Comeback och gott nytt judiskt år”

  1. Oj.. hade mycket att läsa då jag själv suttit och flirtat med en trevlig (nyss fyllda) 30-åring! Härligt att träna och gå i skogen! Ska själv ut en sväng nu! Ha en bra eftermiddag/kväll! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *