Bränd ost, berusad italienare

Jag lyckas ganska bra med min nya livsstil. Alla negativa tankar tränger jag undan så fort de som små fluffiga moln seglar in på min artificiellt blåfärgade himmel. I hela mitt liv har jag oroat mig för allt och till slut kändes det som att livet var ett enda stort orosmoment.
Nu är det nya tider! Ut med det trista. Blockera det. Njut av dagen som är.
Gårdagskvällen var mer än trevlig. Italienaren kom över och maten blev lyckad trots att jag lyckades bränna haloumin på grund av storhångel. Tack och pris hade jag mer hemma så det blev lagom stekt haloumi till potatisgratängen till slut. Han är väldigt tjusig och kul den där Italienaren, men jag kan inte förstå hur han kan bli berusad av ett litet, litet glas rött. Ett glas! Litet! Till maten! “I’m drunk!”
Jag lät inte tillfället gå mig förbi, så klart.