Det här med porr på hotell

Det här med porrfilm på hotell. Vad är det som upprör så förbannat egentligen?
I dagens Aftonbladet kan vi läsa en krönika för och en mot.
Jag undrar lite varför Malin Wollin tycker det är “skönt med oporriga hotell” om hon själv inte är en “porrtjej”. Varför bryr hon sig då? Varför inte bara zappa till en annan kanal och låta grannen titta på vad han eller hon vill titta på?
Tore S Börjesson får gärna se hur mycket erotisk film han vill och jag förutsätter att han är en vuxen, ansvarstagande människa som inte savar ner tv-rutan eller flashar för städpersonalen eller nåt liknande (vilket brukar vara argumenten mot dessa filmer på hotell).
Tror människor på allvar att dessa rötägg som finns bland oss plötsligt skulle bli reko och väluppfostrade bara för att möjligheten att se trashy porn när man bor på hotell skulle försvinna?
Som ni vet tycker jag att det finns på tok för många sportkanaler. Sport är skadligt och föder våldsverkare. Kan vi inte istället för att förbjuda porr på hotell förbjuda sportkanaler? Kanske inte bara på hotell utan överlag i hela samhället?
Det ska jag lobba lite för, tror jag bestämt.
Skämt åsido.
Varför måste folk hela, hela tiden bry sig om vad andra gör och inte gör?
SLAPPNA AV.
För övrigt kan jag inte förstå varför man skulle vilja se betalkanalernas trashiga skräpporr. Trasiga sönderblekta brudar med fyrkantiga, stenhårda pattar som fladdrar fram och tillbaka i bild + extremfula karlar som ingen med lite god smak skulle vilja ta i ens med tång med extra långt skaft.
Läs även andra bloggares åsikter om ,