Boktiteln som ”äger” (som ungdomarna brukar säga)

Jag förstår att ni sitter och tokknapprar på ”uppdatera”. ”Varför har han inte skrivit nåt idag?”, flämtar ni förmodligen.
Jag är lite upptagen på jobbet, förstår ni, och så har jag knåpat med kommande bloggboken! Måste välja och vraka bland alla mina fantastiska inlägg (boken får ju inte bli för tjock så en hel del måste helt sonika plockas bort). Ja, allt jidder ska väck; det blir en kärleksfull bok. Fantastiskt.
Omslaget är färdigt och titeln – som jag är mycket nöjd med – ser ni nedan.
Voilà!
kim bok
Ja, jag har siktet inställt på att bli Vulkans mest framgångsrika författare. Under tiden vi väntar kan vi ju läsa den där intervjun de gjorde med mig.
Vänta bara tills ni får se baksidan – den är jäkligt fräsig!

2 reaktioner till “Boktiteln som ”äger” (som ungdomarna brukar säga)”

Kommentarer är stängda.