4 fagfavoriter släpper till

pet shop boys kylie madonna
…Typ. Men så mycket nytt är det ju inte.
Pet Shop Boys släpper Christmas, men tack och lov är detta ingen jul-EP, utan snarare en… liten EP. Första låten Doesn’t Often Snow At Christmas är förvisso lite julig, men den innehåller också ett par rader som summerar bl.a. varför jag är jul-ovän: ”The Christmas message was long ago lost, now it’s all about shopping, and how much things cost”. Utöver den bjuds vi på tre låtar + en remix, och det är nog remixen (My Girl (Our House Mix)) som jag gillar bäst.
Madonna släpper en remix av en av de två nya låtarna på samlingen Celebration: den bleka Revolver. Och ja, denna är bättre än originalet.
Kylie släppter (ännu en) liveskiva (endast online): Live In New York. Men det är klart att hon är lycklig över att ha fått turnera i USA. Och lyckat blev det! De tre bonusspåren: studioversionerna av Speakerphone (fantastisk), Come Into My World samt Light Years är bäst med denna release.
Avslutningsvis har Dana Internationals nya video äntligen släppts: samarbetet med rapparen Subliminal. Lite skön är låten, och ska det vara pratsång/rap så ska det vara på franska eller hebreiska – annars får det vara. Då kan man trots allt bli en smula upphetsad. Och damn så het hon är i den vampyriga videon! –>

3 reaktioner till “4 fagfavoriter släpper till”

  1. Måste bara tipsa om en FANTASTISK jullåt; ”Hemma” med Ainbusk, så otroligt fin låt och text (kan sitta och gråta till den där låten ibland hehe). Finns på Itunes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *