Back in business

Så jag är nu tillbaka på jobbet och jag möts av; en trasig (viktig) dataskärm, två datorer slöa som få pga. avsaknad av defragmentering och viruskoll, nya fåtöljer (!) vid datorerna som är helt omöjliga att sitta i om man vill nå upp till tangentbordet, ny fin kaffebryggare som jag ganska snabbt lärde mig att sätta igång (koffein är ok på jobbet). Slutligen fann jag min lönespecifikation och alla de där siffrorna fick mig på bra humör så jag ska inte klaga. Jag är här enkom för att håva in cash.
För övrigt; katastrofdålig natt. Tog knock-you-out-medicin men inget fungerar på mig. Jag skojar inte. Första gången jag tog något mot sömnlösheten fick jag en fyra gånger så hög dos som man brukar börja med. Jag var fortfarande pigg som en lärka. Eller var det mört? Nåja, kl. är 07:15 så förlåt mig. Jag har gått igenom alla de vanligaste preparaten och kommit till en pipettförsedd förpackning med en massa röda trianglar men inte ens den kan få mig att sova. Jag har provat allt; att vara helt utmattad, lägga om kosten, inte dricka alkohol eller koffein, inte äta sent, motion, avslappningsmusik (då ligger jag där och ler; “gu så vackert med stråkar”) och till och med att räkna får. Jag antar att vad jag borde försöka med på allvar är meditation och avslappning. Men hur gör man? Jag har haft samma problem sedan jag var barn och jag vet inte vad det beror på men jag antar att något oroar mig. Men vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *