6 reaktioner till “Arbetsdag 7/8 är över och vi vandrar hemåt”

 1. Det är liksom därför man ska äta penicillin när man har öroninflammation.. för att hejda inflammationen innan det går så långt!! Får man rekommendera ett litet läkarbesök?? Hoppas du kryar på dig, hur som helst!!

  1. Men det står skrivet nästan som ett alternativ. ”Ah, där sprack trumhinnan, så bra! Nu slutar det ju att göra ont.”
   Jag mår bättre idag. 🙂

 2. Jag var öronbarn, jag har full koll (och lite dålig hörsel på ena örat eftersom trumhinnan är full med ärr). En gång stack en läkare hål på min trumhinna, eftersom trumhinnan var nära att spricka och nålhål läker finare. Men det är inget jag rekommenderar, det gjorde skitont. Så bra att det känns bättre! Det bästa är ju om man sliper både ont, penicillin, nålhål och ärr på trumhinnan.

  1. ”Öronbarn”. 🙂
   Det låter inte alls behagligt det där. Usch.
   Jag tror och hoppas att det inte är en inflammation den här gången, utan att det är förkylningen som ”trycker på”.

 3. Och om du tror att det är förkylningen som trycker på så rekommenderar sjuksköterskestudenten något slemlösande t.ex. bromhexin, bisolvon eller liknande. Det kan även hjälpa att andas in ånga från hett vatten.
  Krya på dig min vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *