Äntligen fredag (och så lite drama)

Det börjar alltid på samma sätt.
Jag kommer hem, umgås med Sebbe och därefter lagar jag mat som jag äter framför datorn medan hunden vilar. Och så är uppkopplingen puts väck. Förr väntade jag en timme eller två, men numera lyfter jag luren och ringer Comhem direkt (jag har deras kundtjänstnummer inlagt i mobilen). En halvtimme efter samtalet var jag tillbaka på nätet. Medan jag satt i telefonkö i 40 minuter (och lyssnade på Comhems extremt, EXTREMT, irriterande informationsslinga om och om igen) hetsåt jag min goda middag som nu bara smakade frustration.
Naturligtvis fick jag lite dåligt samvete då jag inte var jättetrevlig mot kundtjänsttösen, men som jag sa till henne när hon frågade om jag råkade veta om grannarna också hade internetproblem: “det enda jag vet är att jag är väldigt trött på att ringa er var och varannan kväll”. Eller när hon började rabbla upp den där ramsan (”om vi skickar en tekniker och det visar sig att du ligger bakom felet får du betala bla bla bla”) som låter lite som när poliskonstaplar på film läser den misstänktes rättigheter: “Ja, jag vet, jag har hört det där en miljard gånger”. “Okej”, pep hon.
Sammanfattning: det är hög tid för mig att ta reda på exakt när min bindningstid går ut och då säga upp allt som har med Comhem att göra.
Och hallå. Har ni hört mig gå upp i panikfalsett nån gång så förstår ni nog redan att jag snart hade en prilla i käften. ÅÅH!
Jag menar: jag trodde jag skulle vara utan både internet, TV och telefon över helgen.
Det var inte detta jag hade tänkt blogga om egentligen.
Jag hade tänkt säga nåt om att visst är det spännande när man drömmer drömmar som fortsätter där de slutade flera månader tidigare! Jag har en underbar såpa i huvudet om nätterna. Drömmen i natt var så spännande att jag somnade om i morse och var fem minuter från att försova mig. En kort resumé: En kvinna jag jobbade med för tretton år sedan hade en verbal catfight med en tjej som gick i min klass på gymnasiet för 17 år sedan. Jag sprang på D-kändisen som raggat på mig på nätet (som jag som ni vet redan vuxenbrottats med – men det minns han inte). Han hade världens största hund. Slutligen satt jag i nån typ av matsal och blev kär i en judisk kvinna (!). Oerhört spännande är mina nätter.
Hoppas ni får en väldigt bra fredag och helg!
Jag ska förmodligen träffa Dansken som i afton återvänder till Sverige. Imorgon ska jag gå på vernissage. En bekant ställer ut tavlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *