Allsång… Då vuxenbrottas jag

Igår talade vi lite om populära blogginlägg och det ska vi fortsätta med idag: ett annat ofta googlat inlägg är ett gammalt ett som bär titeln Allsång. Det handlade om att Lordi skulle vara med… vilket ju var en ganska kul nyhet.
Nu när Allsången är på tapeten igen så kan jag avslöja att jag, vad jag kan minnas så här rakt upp och ner, bara har sett programmet en gång; det var när Lili & Susie medverkade förra året. Jag besökte min bror på landet och saknade Stockholm som fan – alltså slog jag på TV:n och njöt av alla härliga bilder från ett somrigt Stockholm (jo, jag sjöng nog med också, vi snackar ändå L&S här, okej).
I år ska miss Carola vara med igen (hatkärlek ju) och jo, när hon medverkade kastade den där blomkrukan på tösen i publiken 2005 ville jag verkligen se programmet, men jag kunde inte. Ni förstår, jag hade just blivit ihop med min dåvarande kärlek och vi var upptagna med att vuxenbrottas. Jodå, TV:n stod på i bakgrunden och jag hörde Carro ta ton. Vuxenbrottandet var prio 1, men hade jag vetat att blomkrukor skulle flyga så vete fan… Det hade nog varit roligare att se det live än att.. ja, ni vet… ligga.
carola
carola
carola
Läs även andra bloggares åsikter om ,
AB
AB Exp Exp Exp SvD Syd Exp Exp Mer Carola AB

4 reaktioner till “Allsång… Då vuxenbrottas jag”

    1. Åh, du är en sån het ung man! Det står säkert på din Qruiser-sida: ”Sex är ett stort intresse – ja en hobby rent av!”

    1. Någon tv-skribent skrev ”inga överraskningar i årets Allsång” och jag svarar: ”vänta bara, Carro är ju med”.
      Kan inte sluta skratta åt den nedersta bilden. Ha ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *