Aggro-dammvippa-omelett

Grann cyklist.

Gårdagen var (som sagt) en väldigt jobbig dag, men nu är den över och jag började denna tisdag med en extremt snabb cykeltur (för att bli av med inte bara gubbfläsk utan även med spänningar och aggressioner). Möte med favoritflatan på det och allt känns bättre…
Igår när vi var ute på vårt uppdrag med grabbarna (bild nedan) så gjorde Sebbe succé. Han fann en dammvippa (ett av svenskans härligaste ord, är det inte?) som såg otroligt fluffig och rolig ut och ja… han ville väl helt enkelt para sig med den…
Aja, nu ska jag snabbsteka en omelett. Det blir en lång dag det här; väldigt mycket på jobbet, i privatlivet och i världspolitiken. Tja.
Förresten. Jag träffade en ny människa igår. Hon frågade mig hur länge jag har varit vegetarian och jag svarade: ”hmm, sedan jag var 19”. Hon: ”Och nu är du..?” Jag: ”Nu är jag 22”. Hon gick på det.
Ett gäng granna grabbar.

2 reaktioner till “Aggro-dammvippa-omelett”

 1. Hej 22-åringen :0)
  Einar brukar torrjucka när folk som hälsat på ska gå… då ställer jag mig lite diskret framför honom och motar ut gästerna genom dörren.

  1. Åh, det gör Sebbe mycket sällan. Och i sådana fall med någon helt ny människa.
   Hoppas dina gäster ej tar illa upp!
   Vänligen, 22-åringen.

Kommentarer är stängda.