30-dagarsutmaningen, dag 2

Yossi & Jagger

30-dagarsutmaningen fortsätter.
Dag 2: Din favoritfilm.
Svårt, svårt – det finns ju hur många favoriter som helst, men måste jag välja en så är den första som poppar upp i huvudet (klockan är halv åtta på morgonen) den fantastiska Yossi & Jagger, regisserad av Eytan Fox som också ligger bakom en annan sevärd film: Walk On Water.
Jag har skrivit om filmen tidigare*, och kortfattat handlar den om de två soldaterna Yossi och Lior (som kallas Jagger). De är stationerade vid den libanesiska gränsen och har en hemlig kärleksrelation som slutar i… dramatik.
Jag har inte sett filmen på ett tag och när jag ser trailern inser jag att jag får plocka fram den ur dvd-hyllan på söndag – när ESC-febern lagt sig.

En längre hemmagjord ”trailer” finns här.
*Har inte hunnit lägga ut det inlägget efter den beryktade bloggkraschen.
Läs även andra bloggares åsikter om ,

En kommentar till “30-dagarsutmaningen, dag 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *