Vuxet

Som jag har jobbat! Lade ut bilderna från brorsans bröllopsfest, vilket tog en evighet då filerna var enormt stora, på tok för stora. Så jag fick göra om allt. Men jag har lyssnat på Arja Saijonmaa under tiden (därav dagens.. hmm.. visdomsord) och halsen ömmar efter allt för höga toner för mina arma stämband.
En rolig sak. Satt och googlade efter en grej och fann mig själv plötsligt sitta och läsa ett av mina gamla, gamla blogginlägg. Jag tänkte först; “vad är det här för tvillingsjäl”. Sedan såg jag att det var mitt verk, minsann.
Det har äntligen flyttat in någon i lägenheten i huset mittemot. Det har stått tomt i över ett år! I bostadsbristens Stockholm! Men tur var väl det, att det inte bodde någon där för si så där ett år sedan, för när jag var nyinflyttad och hade varit på en väldigt blöt kväll på krogen gick jag fel. Satte nyckeln i låset och förstod inte vad som var fel. Sedan ringde jag på (som om någon skulle ha öppnat även om det hade varit min dörr). Slutligen såg jag att det inte stod mitt namn på dörren… Då gick det upp ett ljus. My God, vad omoget. Men jag var bara 30 då. Nu är jag 31 och jättevuxen.