Vuxenpoäng

Jag och Sebbe har varit ute och… plockat vitsippor som nu står i köksfönstret. Mycket somrigt men nog hör jag varningsklockorna ringa i bakhuvudet. Kände mig lite småcool faktiskt i och med att jag traskade runt med min snaggade skalle, kamouflagebyxor + t-shirt, enorma solglasögon, mycket fjollig hund samt ett knippe vitsippor i näven. Kontraster, mina vänner; kontraster är bra.
För övrigt talade jag med min läkare i morse – en mycket parant dam med jugoslaviskt ursprung. Vi kom fram till att jag stannar hemma den här veckan. Är inte på topp men har lärt mig känna igen varningssignalerna; det är alltid samma mönster som upprepas. Och jag vill inte hamna där igen.
Installerar om alla program i laptopen nu. Det tar en evighet men nu har den åtminstone börjat bete sig någorlunda normalt.
Såg förresten Rockersgrannen (som Miss Uganda var så het på när hon besökte mig). Han åt fil på gården i morse och nyss mötte vi honom på vår långpromme. Han kom cyklande och sa “hej”. Jag gillar folk som säger hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.