Vive La France!

Å, som jag har tvättat i dagarna två men nu är jag färdig. Till och med köksgardinerna hänger uppe, rena och fräscha och sofföverdraget glänser i all sin perfektion (tills Sebbe inte bara hårat ner utan framförallt lämnat spår efter sina tuggben – dvs imorgon).
Med diskandet har jag kommit knappt halvvägs. Ska maratondiska imorgon. Innan Fransosen kommer på besök. Minns ni förresten en av mina önskningar inför nästa år som jag skrev om häromdagen? Den har redan gått i uppfyllelse. Fransosen skrev nämligen så här i ett mail till mig idag; “Du är omtänksam, rolig, snäll och rätt så sexig… tycker jag” (och självklart reagerade jag på formuleringen rätt så.. men ändå!). Mycket befriande att prefixet söt- ersatts av sex- efter alla dessa år. Kanske är jag på väg att göra en Spears eller Aguilera. Han sa också att jag är ett kap. Inte illa! Att dejta är mycket bra för självkänslan vill jag lova.
En sak – som ni nog alla känner till – som gjorde mig irriterad idag är det här med hantverkare och dylikt i hemmet. De som säger; “Vi kommer mellan 07 och 18″. Det var sagt att det skulle genomföras en elbesiktning i lägenheten imorgon och jag planerade allt väl (tråkigt ordentlig som jag är) och tog således ledigt från jobbet eftersom jag inte hade någon hundvakt för morgondagen och de säkerligen inte vill ha några nyfikna husdjur i vägen. Så när jag kom hem idag efter några ärenden då jag lämnat hunden ensam hemma hade de genomfört sin himla besiktning redan idag! Antar jag. Någon hade varit i lägenheten i alla fall eftersom posten låg innanför innerdörren (heter den så?). Undrar just vad Sebbe tyckte om det. Och undrar vad elektrikerna tyckte om Sebbe. Kom på utsatt tid för helvete!
Men nu ska jag inte slås ned av det utan istället tänka på att Fransosen finner mig.. ehem… sexig.