Vi är så vuxna

Lite Y dårå.
Idag återöppnade (är det ett ord?) jag min profil på det där israeliska communityt*. Nej, jag har inte tänkt skaffa mig en ny pv och gå igenom allt igen – jag tycker bara om att prata med israeliterna. De får mig på gott humör. Naturligtvis noterade Y mitt tilltag och ja, det kändes jäkligt konstigt eftersom det var där vi träffades.
Vi pratade lite ditt och datt och – mogen och verbal som jag är – förklarade jag för honom hur mycket jag uppskattar att vi fortfarande kan talas vid som de reko män vi är. Han fick även en stående inbjudan och jag fick en tillbaka. Det känns jäkligt bra.
Vi älskar verbala, hederliga, vuxna män! Visst gör vi?
Ooh, jag vet att jag svamlar mycket nuförtiden. Det är där jag är just nu – i svamleriet.
*Man kan ha profilen “vilande” och det är ju gott för då slipper man registrera sig från början när (inte om) man vill tillbaka.

En kommentar till “Vi är så vuxna”

Kommentarer är stängda.