Vet hut

Jag är kanske lite rabiat när det gäller detta ämne men det skiter jag fullständigt i. Jag var ute i vårsolen och strosade med Sebbe. Fåglarna sjöng och allt var vackert. Ja, förutom allt skräp som ligger överfuckingallt. Vad exakt är det som får vissa människor att tycka att det är helt okej att slänga skräp i naturen? Vad är det för fel på dem?
Och just när jag gick omkring och funderade över detta kom en klump ungdomar från ingenstans. De rörde sig så där töntigt kaxigt som bara osäkra tonåringar och rappare kan göra. En av dem klädde av en glass (säkerligen snattad, vi vet ju hur ungdomar är) och han kastade pappret på marken. Han + alla hans vänner tycker uppenbarligen att det är okej att göra så. Jag kände genast att jag hatar honom. Jag föraktar honom och jag önskar honom en massa eländes elände i livet. Folk som gör som han borde spärras in. De borde få arbeta som slavar på livstid.
I HATE THEM!
Jag föraktar mig själv för att jag är så feg att jag inte vågar säga till. En vacker dag kommer jag dock göra det och då kommer jag få en kniv i ryggen. Vi vet ju hurdana ungdomar är nuförtiden. Stryk ska de ha. Och deras värdelösa föräldrar som inte lär dem att VETA HUT!