Vad hände under 00-talet?

Mitt förra inlägg ledde till att jag började kolla på tio år gamla bilder, vilket i sin tur ledde till detta inlägg.

2000
Ni firade in 2000 medan jag firade min 25-årsdag. Trots att vi bara var tre herrar på ”festen” så hade vi väldigt roligt. Vi tre hade för övrigt just varit i Spanien tillsammans och där träffade jag, och inledde en kort romans med, Holländaren. Ja, jag dumpade Miljonären för denne holländare som jag besökte i slutet av januari 2000 men några månader senare var jag tillbaks hos Miljonären. Vi reste en del under året. Gran Canaria, Barcelona, Köpenhamn och året avslutades i London/Brighton. Nu kom jag på hur mycket jag älskar Brighton – jättemycket.
På jobbet var jag sekreterare och höjdpunkter under året var ESC i Globen och inte minst MTV Awards i samma glob.
kim 2001
2001
På jobbet satt jag i kundtjänst och kallade mig ”Emil”. I maj åkte jag och Miljonären tillbaka till Gran Canaria. En månad senare åkte jag till Finland och syrran och jag gjorde Helsingfors. Trevligt, vill jag minnas. I slutet av juli gjorde jag och Miljonären slut för sista gången. Därefter var det Pride och jag var full mest hela veckan. Usch.
På höstkanten hade jag en romans med en brasse, men vi kunde inte kommunicera så det blev inte så mycket mer med det.
Under 9/11 dejtade jag en yngling med psykiska problem. Hade kunnat vara bra, men… nej, det blev för mycket när han ringde mig efter att ha åkt in på psyket.
Under vintern dejtade jag en M, som irriterade mig på många sätt. Det visade sig senare att han hade en hjärnskada och därför inte hade alla suggor i båset. Hade jag vetat det när vi sågs hade jag varit snällare mot honom…
Året avslutade jag i Helsingfors tillsammans med min familj + min dåvarande bäste vän.
kim 2002
2002
Melodifestivalen i Globen. Afro-Dite vann och kvällen var festlig. Kylie i Sthlm. Fantastiskt.
I september gick jag på date och jag skrev efteråt: ”Tyvärr var han en aning överviktig och jag har SÅ svårt för det. Men trevlig och snygg. Jag ville inte ens hångla”. I övrigt säger 2002 mig inte så mycket. Väldigt mycket festande tror jag bestämt.
Året avslutade jag återigen i Finland.
kim 2003
2003
Dejtade en subba. I maj blev jag tillsammans med R, som jag skulle vara ihop med i två år. Gick en intensivkurs i spanska. Mycket lugnt och stabilt år som jag och R avslutade med en Helsingforstripp.
kim 2004
2004
Stabilt förhållandeår. Den femte augusti fick jag lägenheten jag bor i nu. Jag grät av lycka och jag flyttade slutligen in den 2 november. Blev uppsagd från 3-Net som lades ner, men fick bums anställning på UTV.
På nyårsafton fyllde jag 30 och hade stor inflyttningsfest.
kim 2005
2005
Jag och R gjorde slut. Jag dejtade en australisk göteborgare men han var mycket snack och väldigt lite verkstad. Åkte till Madrid. Började blogga på försommaren och skrev krönikor för Stockholm Pride. Fick mina första glasögon! Drabbades av extrema smärtor i huvudet och var ”säker” på att det berodde på en hjärntumör. Hundra undersökningar och prover senare vet jag fortfarande inte vad smärtorna berodde på. Blev ihop med nån i maj, som skulle komma att prägla mitt liv i många år framöver. Ledord: drama, psykisk sjukdom, terapi, sjukskrivning, ångest. Slut.
kim 2006
2006
Skaffade en hund som jag var allergisk mot: Kasper. En vecka senare kom Sebbe in i bilden och livet fick en helt ny mening. Så småningom började jag jobba igen. Först halvtid och snart var jag tillbaks som hårt arbetande heltidsgrabb. Gick en webbdesign- och multimediakurs.
kim 2007
2007
Fick besök av herr Israel den förste. Åkte till Österrike, Ungern, Slovakien. Sommar i Västergötland. London i december. Började jobba på Dogartist. I övrigt säger året mig inte så mycket. Se arkiv.
kim 2008
2008
Det enda jag minns är Israelresan och att jag träffade Grönis för första gången. Ah, och jag dejtade Prag och Italienaren. Sexy bitches. Började studera hebreiska (hemma) och fira judiska högtider. That’s it.
kim 2009
2009
Blev ihop med Y som hälsade på mig i Stockholm och jag honom i Tel Aviv. Sedan var jag rätt låg andra halvan av året. Slutade jobba på Dogartist. Madonna + bröllop i Helsingfors. En sommarvecka i Västergötland. Fyllde 3fucking5.

7 reaktioner till “Vad hände under 00-talet?”

 1. Kim, du skriver så otroligt skönt och vågar verkligen, som man säger när någon är lite självutlämnande, bjuda på dig själv. Vilket härligt 00-tal du har haft! 10-talet blir. om möjligt, ännu mer varierat. Och fantastiskt. Puss och kram.

 2. Innehållsrikt och intressant summerat. Kul jue!!! Vad fort tio år går. Stor skillnad på 25 och 35??
  Snart mitt hjärta, är vi bredvid varandra igen 🙂
  Kramar!

  1. Det går asfort.
   Skillnaden är en mindre oro i kroppen men dessvärre färre drömmar och ambitioner. Man inser att man inte kan förändra världen så man ger upp och sitter i sin lilla bubbla.

Kommentarer är stängda.