Vad är det om?

Jag undrar lite varför saker och ting aldrig fungerar.
Enkla små värdelösa vardagssaker. Som att säga upp abonnemang eller liknande – alltid blir det något missförstånd eller fel någonstans.
Eller som när jag bytte efternamn och skrev mail efter mail till diverse ställen och bad dem ändra men fortfarande kom deras utskick i mitt förra namn.
Eller som nu då jag i ett halvårs tid fått SMS från Byggnads i Piteå (ni hör ju orimligheten i det hela). De bjuder in till möten och jag har mailat ett par gånger och bett dem stryka mitt nummer ur deras register. Till slut, för ett par veckor sedan, fick jag svar och jag skulle nu bli lämnad i fred.
I morse klockan 07:02 mottog jag ändå ett SMS om att jag var “välkommen på möte med kaffe och smörgås”.
Hade jag varit ledig och legat och sovit hade jag blivit rasande.
Hur svårt kan det vara?
Varför fungerar aldrig såna här skitsaker?
Helt obetydliga små struntsaker som gör vardagen ännu tristare. Lägg av.