Utelivet suger lätt men vad ska man annars göra?

Jag pulade med en ny layout i flera dagar och när jag var färdig (och mycket nöjd) fungerade den av någon anledning inte i Internet Explorer. Jag är ju vän av Firefox och jag missade kolla IE. Blä. Nu kör jag med den förrförra ett tag.
Igår ja. Jag åkte till favoritkrogen. Ensam eftersom de flesta är bortresta och de som är kvar i stan är något äldre och därmed en smula trötta.
Samantha: What I am about to say may come as a surprise… I’m a little bit.. older… than you are.
Konstigt nog träffade jag ingen bekanting heller så jag stod och filosoferade och tänkte på livet och lyckan.
Jag såg en åttapoängare, som jag kände igen, och en fullpott. Åh, vad fantasin skenade iväg när jag såg på honom. Han var helt out of my league så klart.
Efter ett tag åkte jag till klubben som flyttat runt några gånger och det var första gången jag var på den nya adressen. Jag bloggade därifrån. Så kul hade jag. Astrista lokaler, halvotrevlig personal och inte alls hunktätt. Det myllrade av arga unga lesbianer i aggressiva frisyrer dock. Vilket naturligtvis ledde till toalettködrama.
Och jag är lite för gammal för sånt. Så jag satte mig i en taxi och åkte hem. Jag var dock ute till 02! Inte illa.
Ikväll ska jag göra ett nytt försök. Dock inte ensam. Hurra.
Jag dansar runt i hemmet med Sarit Hadad på mycket hög volym (jag blev som vanligt väckt av den nya grannens tokgapiga ungar och de fortsatte för övrigt skrika hela dagen). När jag var i Israel och låg på hotellet och vilade innan utgång tittade jag på isra-MTV som faktiskt visar musik (!) till skillnad från vår så kallade musikkanal. De körde Sarit Hadads Kamea (maskot) på repeat så jag blev mycket kär i låten och köpte skivan.