Utan att resa har jag kommit hem

Nu har vi återigen varit ute på långpromenad med mobilkameran i högsta hugg. Vi hittade en inhängnad med en skylt med en hund på – precis vad vi efterlyst. Hann inte gå dit idag eftersom Sebbe frös (han lade sig ner i snön, huttrade och vägrade gå så jag fick bära och värma honom). Men snart så. Tänk att kunna ha Sebbe okopplad utan att vara orolig för vare sig bilar eller hundrädda människor. Blir själv en smula irri då lösa hundar kommer farande mot mig.
Jag vill förresten lägga till tre kategorier till listan över sådana som flirtar med mig. Förutom tonåringar (eller upp till 23 så där) och 73-åringar är det killar som “lever i ett förhållande som inte är så bra”, mogna män som just kommit ut samt sådana som befinner sig i landet i några veckor pga arbetet och söker lite casual sex. En av den senare kategorin tillkom idag och han såg ut som en sån där hunkarnas hunk och var säkert inte van vid att bli “nekad tillträde”. Men se, jag är inte intresserad av casual sex. Det är så väldigt 90-tal och med min könisnoja är det ingen bra kombi. DESSUTOM SKA JAG JU FÅ BESÖK FRÅN ISRAEL. Å, han är så fin, israelen, med sina fraser (”your hair is amazing”, “you are always beautiful to me”) som får romantiktörstande mig att flämta.
Jag är så lätt att få på fall om man säger alla de där klyschorna.