Ut med det gamla. Och jättegamla.

Godkväll. Jag går igenom mina garderober och min klädkammare. Hittar mycket fult och mycket litet och mycket slitet. Det mesta för dåligt för att skänkas bort. En fullmatad IKEA-kasse har jag just slängt men vissa kläder måste ju behållas även om de är från en tid då jag vägde 55 kg. Minnen!
Ljuva minnen. Club kid-kläder.
Dåliga minnen (en idiot jag dejtade lämnade en massa fula prylar hos mig sista gången jag såg honom) och roliga minnen (vännen som lånade mitt hem och drog med sig ett one night stand som glömde en ful orange tröja).
Ja, en renande process.
Just nu ute på kvällsrunda med Sebbe.
Utlovar ett modereportage när jag har rensat färdigt. Här en liten teaser.
Den svarta skjortan är en favorit och den behåller jag för alltid.
Den svarta slinkiga toppen har jag fått av Dannii Minogue. Supersnygg men på tok för kort.

2 reaktioner till “Ut med det gamla. Och jättegamla.”

Kommentarer är stängda.