Två dagar kvar till semestern

Nyanländ till kontoret och idag är jag verkligen dödstrött. Om semestern inte var på gång skulle jag kanske inom kort gå under.
Igår när jag tvättade upplevde jag drama! Vi har en sådan där enorm tvättstuga där det finns nio tvättgrupper. Tyvärr, vill jag tillägga. Jag skulle hemskt gärna tvätta i ensamhet.
Det var två damer som skällde på varandra. Jag är rädd för aggressivt kvinnofolk så jag tordes inte stanna och tumla sista maskinen utan hängde upp rubbet i hemmet istället. Väldigt ungdomligt med tvätt hängande överallt.
Sedan tittade Gringo förbi. Till Sebbes stora glädje eftersom jag inte hade någon energi till lek och stoj.
Och nu sitter jag här som en rugguggla och har just för första gången blockerat någon på Communityt. För två-tre år sedan r å k a d e jag hångla med någon jag inte borde ha hånglat med och han skriver och skriver och jag svarar inte och svarar inte så låt mig vara för helvete. Blockeringar är egentligen inte min grej – jag vill ju att alla kanaler och gränser ska vara öppna. Men ibland orkar jag bara inte hålla fast vid mina principer.