Tusen vackra ting

Positiva veckan är här igen.

Hoppas helgen var fin. Min var… utländsk och vacker. En skvätt Danmark, en god dos Italien samt en rejäl skopa Tjeckien.
Jag har sett en massa film – bland annat favoriten Far From Heaven. Sex and the City The Movie råkade jag se två gånger igår. Jag började med att kolla extramaterialet på dvd:n jag fick i fredags och blev då sugen på att se om filmen, så det pysslade jag med medan Prag var på söndagsbesök i katolska kyrkan. När han kom tillbaka såg vi den tillsammans. Det var trevligt.
Ord jag aldrig trodde skulle flyga från mina nykyssta läppar:
Vill du ha en efter-mässan-öl?
(Ja tack.)
Är inte riktigt redo för en ny vecka (precis som alla andra måndagar) men jag tar ett djupt andetag och lever på fina minnen.
I helgen har jag mött hela två män som liksom jag tycker att Annie Lennox Bare är ett av de bästa albumen någonsin. Inte illa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.