Tredje gången gillt?

Nu har jag sålt min Sony Ericsson för tredje gången. Nu hoppas jag att pengarna rasar in på mitt konto och att jag slutligen blir av med mobilen.
Första köparen försökte som sagt lura av mig den (via London-New York-Nigeria). Den andra köparen var okontaktbar tack vare både felaktigt mobilnummer och mailadress. När jag meddelade Tradera om denna oseriösa köpare attackerade denna bittra lilla Växjödam till köpare mig genom att påstå sig ha betalat mig för varan men att jag lurat henne (omöjligt då hon inte ens haft mina kontouppgifter).
Men jag är van. Och det är därför jag i regel ogillar människor. De flockas runt mig oavsett område.
Om folk slutade leva efter andra människors oskrivna regler. Om de fick en kärleksfull men ack så bestämd uppfostran. Om de tänkte själva istället för att läsa tusentals år gamla böcker. Då skulle folk nog inte vara så bittra att deras största intresse är att sabba för andra.