Tillbringar lunchen på

Svea Vaccin på Sveavägen 16.

Uppdatering: Åh, så skönt det var att vaccinera sig i godan ro på flotta Svea Vaccin. Efter att ha hört skräckhistorier om hur människor i boskapsliknande flockar fösts omkring i enorma aulor med skrikiga barn, rädda gamlingar, kaxiga tuggummituggande tonåringar osv. så njöt jag av den proffsiga och trevliga personalen. De hade styrt upp det hela mycket bra med fungerande klassiskt kölappssystem och allt gick som i ett huj! Det enda som störde mig var att när jag drog upp ärmen och blottade min axel för den latinske sjuksköterskan så noterade jag att den var väldigt hårig. Axeln alltså. Fy fan för denna ålderdom.

12 reaktioner till “Tillbringar lunchen på”

 1. Orkade du sitta kvar 20 minuter och känna efter då? Jag hade en otålig pojkvän brevid mig som tjatade ”nä nu går vi” varannan minut tills jag gav upp. Han lovade att köra in mig igen om jag skulle bli dålig men så fort vi kom hem gick han ut och sågade ner träd vill jag minnas… Kanske inte pojkväns bästa egenskaper.

  1. Skulle man sitta kvar i 20 min menar du?
   Hmm… Det har jag inte hört nåt om.
   Jag jobbar runt hörnet från kliniken så hade jag blivit sjuk hade jag kilat tillbaka. 🙂
   Än så länge mår jag bra; inte ens armen smärtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *