Terror i Tel Aviv

Jag befinner mig i Tel Aviv (världens bästa stad).
Jag tror att det är mitt tolfte besök.

Jag har just för första gången upplevt att sirenerna drog igång och varnade om inkommande raketer.

Så här går det till. Sirenerna drar igång. Människorna springer till skyddsrummen eller ut i trappuppgången. Plötsligt hörs en smäll och man hoppar till. Det går ett tag. Sedan skakar hela huset och man hör ytterligare en smäll. Barnen gråter och husdjuren darrar.
Detta är terror och nästa jävel som gnäller över att israelerna slår tillbaka får en fet jävla smäll.
Ja, nu har jag upplevt detta också.

Nu äcklar svenskens arrogans mig ännu mer.
Och svenskens gullande med Hamas.
Och medias falska spel.

Som min väninna berättade för mig: ”Även om raketerna skjuts ner av Iron Dome så är det vetskapen om att de faktiskt vill döda mig, som är så plågsam. De vill döda mig, granntanten, barnen på dagiset. Alla. Hamas vill ju döda alla judar.”

Vidrigt!
#StopHamas