Tack för att du äter vegbacon istället

Jag hade tänkt blogga om det i morse när jag läst mailet jag fått från Peta men jag blev så ledsen att jag inte orkade.
Sedan fick jag ett fint mail från veggiemind.com:
Hej Kim,
Jag tycker du ska lägga till din välgjorda blogg/hemsida
på VeggieToppen – www.veggiemind.com/veggietoppen
Den platsar verkligen där.

Och nu såg jag att Expressen skriver om det så jag känner att jag måste uppmärksamma grisarna igen.
Det finns inga “fina” slakterier. En människa som slaktar kan helt enkelt inte vara en reko person. Det rimmar illa. Så nästa gång du sätter tänderna i grisen tänker du på hur slaktarna torterat stackaren, hur de petat in saker i ögonen, kört upp en stav i stussen för att få grisen att “stå still”, hur de för skojs skull sprayat färg i ansiktet på den osv. osv. osv.
Nu måste jag återigen gråta en skvätt. Med Sebbevofs i famnen min.
Rädda grisarna, hojtar han. Just do it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *