Svensk kultur när den är som bäst

Medan vi alla (nåja) väntar på Septemberkväll i Så mycket bättre så spelar vi naturligtvis den underbara Mikronfonkåt + senaste singeln med den – åtminstone för mig – svåruttalade titeln Resuscitate Me. (När jag sjunger med – vilket jag alltid gör – så låter det så här: resi-ssi-si-me.)


– Så mycket bättre är det bästa program vidriga TV4 någonsin gjort.
– Att vara med i programmet är det bästa September någonsin gjort. Hon är inte längre en anonym dansmusiksvokalist. Hon är mer än så. Och hon har bevisat att hon har en väldigt fin pipa!
Länk.

2 reaktioner till “Svensk kultur när den är som bäst”

  1. Det är fan märkligt att just 4an lyckas så jäkla bra! Lysande program. Jag lyckas bortse från att jag avskyr vissa av deltagarna. Personerna blir helt oviktiga – artisteriet i fokus. Hårdgilla på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *