Subban Serifovic

Idag ska vi tala om Marija Serifovic – den manhaftiga damen som vann Eurovision 2007 med hjälp av balladen Molitva och en rätt lesbisk koreografi. Året därpå invigde hon ESC i Serbien med ett framträdande som spelade på könsroller och homobröllop och ända sedan vinsten har hon lallat runt på diverse pridefestivaler och ses som en liten gayikon i de primitiva östländerna. GayEcho rapporterar att Serifovic i ett tv-program kastade ur sig sorgligt korkade uttalanden. “Sex män emellan är onaturligt och onormalt”, kvittrade hon. “Sex kvinnor emellan är däremot naturligt och normalt eftersom de inte kan göra något onaturligt med varandra”.
Hahaha.
Jag antar att subban Serifovic, som sedan slutet av förra året lever i Sverige på grund av arbetet med ett nytt värdelöst album, snackar om analsex – vilket det ju är ett himla tjat om. För det första: om rövknulleri är “onaturligt och onormalt” är ju heterosexuella väldigt “onaturliga och onormala” – de har ju sysslat med detta i alla tider. Fatta så ofta det tas bakvägen i de heterofila relationerna runt om i världen. För det andra: homosexuell manlig kärlek och gemenskap är inte lika med analsex. Man kan ha sex på många olika sätt, förstår ni. För det tredje: när två vuxna – fullt naturliga – människor har sex med varandra (på vilket sätt de nu än väljer att leva ut sina lustar) – vad kan vara mer naturligt än det?
Folk borde verkligen ta reda på vad “naturligt” betyder.
Den fega Serifovic vägrar fortfarande svara på frågor om den egna sexualiteten men med tanke på att hon kläcker ur sig att hon skulle föredra en korthårig man framför en långhårig, då detta är “naturligt” indikerar på att hon är så blåst att hon inte förtjänar någon sexualitet överhuvudtaget.
Läs även andra bloggares åsikter om marija serifovic, könsroller, homosexuellt