Stor fredag

Raringar!

En stor dag är här! Stor på många olika sätt.
– Ikväll ska Prag komma hem till mig för första gången (jag tokstädade igår). Jag ska dessutom premiärlaga mat åt honom. Han är en sån där köttätare men som god katolik äter han inte kött på fredagar (man ska som bekant lida lite) så det passar ju bra.
– Jag får mitt livs fetaste lön på kontot. På grund av en miss har jag fått på tok för lite cash hela året (!) så ingen är gladare än jag i dessa knapra, ekonomiskt instabila tider.
– På lunchen ska jag kila ut och köpa mig en ny rakapparat. Jag trivs iofs med mitt jättemanliga yttre och skägget har slutat klia men det jobbiga är att det fastnar Sebbehår i mitt ansikte vilket gör att det konstant ser ut som jag vuxenbrottats med någon yppig blondin och det har jag ju inte gjort sedan början på 90-talet. Jag har för övrigt inte rakat mig sedan den 22 september – dagen innan jag flög till Israel – vilket är rekord.
– Jag beställde en massa fina filmer på världens bästa discshop igår och det vi älskar med discshop är att grejerna anländer dagen därpå (+ att de anger hur många exemplar de har på lager, så man slipper vänta i veckor eller månader som man ofta får göra när man handlar hos CDON eller Ginza).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *