Snabba tankar om mello 3

God tisdag, solstrimmor.
Nu har jag landat ännu mer så låt mig berätta att lördagens mellodeltävling var den sämsta jag skådat. Vilket skräp. E.M.D.-fjantarna förstår jag mig inte alls på. Tycker verkligen tonårsflickor (och medelåldersdamer) att dessa gossar är stiliga? Bu.
Velvets The Queen var klart bäst, men som vanligt framfördes den av fel tös då Velvet är och förblir en doa. Läs mer i inlägget Stjärnan och doan. Sofias grekiska Alla var även den klämmig, men sångerskan är lika intressant som Velvet så det blir pannkaka av det hela. BWO:s ballad var inte så bra live som jag hoppats. De känns för övrigt väldigt kyliga och kalkylerande och dessutom är folk nog lite trötta på dem. Resten var skräp.
Efter en mycket trivsam mellostund tillsammans med goda vänner i hemmet tog vi oss till Lino. Mycket trevlig kväll med dans och spontana möten. Som vanligt var dock personalen jävligt otrevlig så det känns lite skönt att stället stänger nästa vecka.