Smidig som en katt

Jag sitter här nymasserad och smidig. Ja, det har blivit något av en tradition att jag besöker massören sista arbetsdagen innan långhelgen infaller (dvs var tredje vecka). Idag hittade vi kände jag en ny muskel. Den sitter vid skulderbladets insida och sträcker sig in under densamma. Med tanke på att människan har sexton olika muskler vid skulderbladen och att axelleden är den mest rörliga leden på människokroppen är det kanske inte så konstigt att vi ofta har ont i just denna region.

Jag har blivit instruerad att stretcha mer – främst sidan av kroppen och armarna – eftersom jag sitter så mycket vid datorn.
Fick även höra att jag inte bör sitta med benen i kors – så där som pryda jag ofta gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *