Skaffar mig Payson-konto

I och med att sommaren står för dörren och jag rensar och donar i hemmet så ska jag lägga ut en del saker på en av de stora köp-och-sälj-siterna. För några år sedan var jag stamkund där, men under de senaste åren har jag varken sålt eller köpt något.
Det jobbiga är som vanligt det här med betalningen – jag höll på att bli rejält lurad när jag sålde en mobiltelefon för tre-fyra år sedan (bloggade säkert om det) och efter den gången har jag varit betydligt försiktigare när det kommer till att göra affärer på nätet. Nu har jag äntligen hittat ett alternativ som jag ska testa! Jag har ingen erfarenhet av Payson ännu (har du det så skriv gärna en kommentar), men jag ska ge det hela en chans.
När jag kollar på deras sida så verkar det åtminstone tryggt och bra – jag menar: det finns till och med någonting som heter Paysongaranti! (Fiffig sak: köparen skickar pengarna till Payson, som i sin tur meddelar säljaren att det är ok att skicka varan. Därefter, när köparen tagit emot varan, meddelar han/hon Payson att varan är ok och därefter betalas pengarna ut till säljaren.)
För övrigt verkar Payson dessutom funka bra när det gäller både kortbetalningar och att skicka pengar. Inte för att jag någonsin gjort det, men någon gång ska ju som bekant vara den första.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.