Sebbe vill duscha

Jag har världens konstigaste hund. Varje gång jag duschar sitter han på badrumsgolvet och piper tills jag lyfter upp honom och låter honom duscha med mig. Han sitter i min famn och njuter (?) av vattnet och schamponeringen. Sedan torkar jag honom så gott det går och därefter springer han runt som en tok i lägenheten. Nu ligger han i mitt knä, invirad i en filt, och sover. I love Sebbe. Hans päls är alldeles megamjuk.
Och så har vi varit ute igen och Sebbe har verkligen lärt sig att skälla. Och så har han lärt sig att så fort han urinerat utomhus får han en karamell. Han tittar upp så fort han är färdig för att få sin belöning.
Sebbe är så rolig. Han väcker mig halv sju; vi går ut en sväng, vi kommer in, går och lägger oss ett par timmar, vaknar, går ut, kommer hem, äter, läser dagens tidningar, vilar, går ut osv. osv. Himla rar.
R, 25 kom över och tittade på Sebbe i går kväll.