Saker jag inte förstår + pics

Saker jag inte förstår, del 7: Stadskatter.
Dag ut och dag in smälls det upp lappar om bortsprungna katter. Lektion 1A: har du katt i pulserande storstadsmiljö så håller du den inomhus. Förr eller senare blir den överkörd och dramatiken och sorgen blir enorm.
bortsprungen katt
Willy Brandt, som i höstas fick fina blommor, har under vintern fått både mössa, vantar och halsduk. Det verkade igår som att någon suttit hos honom och småpratat ett tag.
willy brandt
Dagens bild: undertecknad öppnar en present inför ett fullsatt Globen. Spänningen var olidlig.
kim i globen
Dagens lunch: råkost. Det är måndag=ny vecka och nystart och nya, hälsosamma vanor.
råkost

8 reaktioner till “Saker jag inte förstår + pics”

  1. Varför varnar du inte känsliga läsare innan du fläker ut hemska champinjoner som framkallar illamående och ångest hos mig? Du kunde lika gärna visat mig en mutta i närbild. Så hemskt är det!

  2. Statskatt? Dilemma det där. Vill inte ha en katt som aldrig får gå ut. Å andra sidan skulle jag inte vilja släppa ut en katt i den här stadsmiljön. Således ingen katt för mig inom överskådlig framtid. Buhu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *