Rytm även i hamrandet, tack

Jag tror att jag har fått två nya grannar: en ovanför* och en till vänster om mig**.
Grannen ovanför har inte synts till på minst en månad men igår kväll donades det i lägenheten och halv nio i morse vaknade jag av att människan skurade golvet. Ordentligt. Det lär skina.
Grannen till vänster har tagit med sig drama till dessa lugna kvarter. Ungarna väcker mig varje helg (speciellt på söndagar) då de hoppar runt och skriker och en gång grälades det så pass att jag var på vippen att ringa 112. I morse, när grannen ovanför hade slutat skura, börjades det spikas till vänster om mig. Det var någon som inte är så bra på att spika för det var ingen bra takt i hamrandet. Det var mer: bam… bam… bam… babam. Det borde vara bambambam. Ja, ni förstår. Och eftersom jag är en man med rytmen i blodet störde detta mig så pass att jag klev upp.
*Vilket är lite synd eftersom det tidigare bodde en mycket vacker tös + en oerhört stilig kis i lägenheten ovanför. Jag fantiserade om dem när jag inte kunde sova.
**Jag hoppas det är subban som flyttat ut.