Repris (trötthet)

Jag måste än en gång hylla och ge cred åt er som har en miljard saker för er. Jag förstår inte hur ni orkar. Och ni med barn – hur, oh hur, orkar ni? Jag har mitt white trash-jobb och sedan går jag hem till min hund och jag är så fruktansvärt slut. Igår var jag så trött att jag bokstavligt talat ville lägga mig ner på golvet och gråta. Och sova. Men det kunde jag inte eftersom jag väntade på att ett bud skulle komma över med några saker som tidningen QX lånat (budet kom till slut, och OJ vilket bud, if you know what I mean).
Efter det var det dags för lång kvällspromme med Sebbe. Sedan badade han och jag duschade. Efter lite kvällsmys i soffan gick Sebbe till sängs och jag fixade lite innan jag följde efter.
Klockan ringde 05:00 och jag var trött. Tog mig upp 05:57 och hann därmed inte promenera till jobbet, utan tog tuben. Och här sitter jag nu och undrar; vad gör man för att bli av med tröttheten? Det har gått så långt att ibland när jag är ute med Sebbe, och han gör vad hundar gör, blundar jag och tar en powernap på stående fot. Fatta. Jag behöver nog tre månaders semester och sol.
Livet är jobba, jobba, jobba. När man är ledig ska man hinna med allt man inte hinner/orkar ta itu med de dagar man jobbar. Sedan börjar allt om och man är inte det minsta utvilad.
HJÄLP!