Regn och rusk

Idag tog jag och Sebbe bussen hem för att hämta några saker (bland annat Sebbes gosedjur, kallad “Knullis”). På busshållplatsen träffade vi en robust karl som kelade lite med hunden min. “Nu när jag inte har nån kvinna längre har jag ingen som gnäller på mig. Har bara hunden och det är så skönt. Hunden gnäller aldrig”. Jag tycker det är jobbigt när män börjar prata med mig på det där “oss grabbar emellan-sättet”. Exempelvis om man tar taxi till krogen och chauffören frågar om det finns mycket brudar på stället man ska till. (”Hahaa, ja, ett gäng flator och en hel del faghags.”)

Jag kan inte relatera till att din exkvinna gnällde på dig så låt oss tala om någonting annat.
Det är förmodligen samma typ av män som säger saker som; “jag har aldrig träffat någon homosexuell”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *